Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig burgare

(1 kommentar)  
  • Serverar: 7 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Sambal oeleken ger burgarna ett extra sting.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att blanda ströbröd och vatten, låt stå 5 min så att det får svälla lite. Blanda alla ingredienser till hamburgarna utan ägget. Knäck i ägget och rör om tills allt är jämt fördelat. Forma runda "bollar" som du sedan plattar ut (ej för tunt, då blir de torra). Stek på medeltemperatur i olja tills båda sidor fått fin färg. För att kontrollera att de är klara, skär ett litet snitt i tjockaste delen på burgaren. Köttet ska ej vara rött.
  2. Servera med tillbehören.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • perssonn 3 januari 2011

    jag gjorde nyss dom här hamburgarna , gjorde dem lite starkare men det smakade ändå bra!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.