Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig chokladtryffel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Perfekt och oväntad dessert

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädden. Bryt ner chokladen och rör ordentligt tills det blir en jämn smet. Tillsätt chilin. Man får smaka sig fram, det brukar bli bra med en liten tesked Sambal.
  2. Häll upp i små koppar och strö över flingsalt. Låt stå i kylen ca 4 timmar.
  3. Servera i sin kopp med hallon, physalis eller apelsinfiléer vid sidan. Strö ev över mer flingsalt. Jättegott, garanterad succé!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • frucaos 25 maj 2008

    Det blir inga stora portioner, men det behövs inte heller -för det är mäktigt! Gott, ja, och kul att kunna bestämma hettan själv. Var lite skeptisk till saltet, men det funkade ju bra tillsammans med det andra. Det här gör vi säkert om!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.