Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig filégratäng

 
Kryddig filégratäng Kryddig filégratäng
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Mycket gott, en god rätt med lite sting.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva köttet i lämpligt stora skivor. Marinera i sojan i 10 minuter, bryn den sedan lätt i lite matfett. Koka riset under tiden enl anvisning på förpackningen.
  2. Lägg riset i en ugnsfast form och lägg filén ovanpå. Fräs lök, vitlök och korv tillsammans. Tillsätt kryddor, tomatkross, buljong och socker, låt koka samman i 5 min.
  3. Häll såsen över köttet och riset och strö över osten. Gratinera i ugnen 10 minuter i 225 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.