Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig fisk och skaldjurssoppa

 
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

En väldigt smakrik fisk - och skaldjurssoppa. Jag och sambon mer eller mindre tömde grytan, medans barnen frynande på näsan och ville äta flingor. Låt inte skaldjuren ligga i för länge då de blir sega och variera gärna friskt med ingredienserna.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs smör och curry i en gryta. Tillsätt vin, krossade tomater, vispgrädde, fond och vatten. Låt småkoka i 10 minuter. Lägg i grytbitar av lax, musslor och dill, sjud i 5 minuter. Tillsätt räkor och kräftor i 30 sekunder. Ta av från värmen och smaka av med salt och svartpeppar. Servera med nybakat bröd

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.