Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig gratäng med kycklingfärs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Allt i ugnen med lite sting... och salsasallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek löken i smör i en het panna. Tillsätt färs och stek tills den är klar. Smaka av med kryddblandningen.
  2. Varva potatis i botten på en ugnsfast form. Lägg på färs och sen paprika. Häll i grädde och strö över ost.
  3. Gratinera i ugn på 200°C i 30–40 minuter - tills potatisen är mjuk. Ta ut och strö över chilinötter.
  4. Servera med en salsasallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.