Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig indisk kyckling

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Ett recept för dig som gillar doft och smak av många härliga kryddor. Lika gott varm som kall.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll matlagningsyoghurten i en skål. Skala ingerfäran och skär den i strimlor och blanda ner den i yoghurten. Skala och hacka vitlöken och blanda i den också i yoghurten. Krydda med garam masala, gurkmeja, chilipeppar, farinsocker och salt , rör om.
  2. Lägg i kycklingen i yoghurtblandningen och låt marinera i minst 2-3 timmar. Klä ett ungssäkert fat med aluminium folie och lägg kycklingbitarna med skinn sidan upp. Fördela all marinad över kycklingen.
  3. Stek kycklingen i 175 grader i ca 45 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.