Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig kaffekaka

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

En kompakt och smakrik kaka som blir extra saftig av russinen. Man kan blötlägga russinen i kaffet innan.

Ingredienser

Instruktioner

1. Rör smör och socker pösigt. 2. Tillsätt äggen ett i sänder och rör väl mellan varje. 3. Blanda mjöl, bakpulver,kryddor och arbeta in i smeten. 4. Tillsätt kaffet och russinen och arbeta smeten slät. 5. Häll i en smord och bröad form och grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i 50-60 minuter. 6. Låt kakan svalna i formen en kort stund innan den vänds upp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.