Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig kebabgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

För alla som tycker om lite starkare mat!

Ingredienser

Instruktioner

Stek kebabköttet så det blir genomstekt. Skär löken i sådan storlek som du själv önskar och bryn den tillsammans med kebabköttet. Häll sedan i matlagningsgrädden och creme fraichen och blanda ihop. Sänk plattan och låt det sjuda. Skär paprikan och tomaterna i bitar och lägg i pannan. Låt sjuda i ett par minuter. Häll sedan i sojan, tabascon ( var försiktig med tabascon, prova er fram), och sweet chili om ni vill, men behövs inte. Salta, peppra och krydda. Detta tar ca 20 minuter att laga. Jättegott att servera till pasta eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.