Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig köttfärspaj

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Kryddig köttfärspaj

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka lök, morot och vitlök. Fräs alltsammans i smör tillsammans med köttfärs och kryddor. Tillsätt tomatpuré och grädde och koka ihop i 10-15 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  2. Ser det såsigt ut, strö på lite mjöl och koka ihop ytterligare. Tag pannan av värmen och rör ägget i färsen. Fördela köttfärsen i pajskalet, täck med ost och ev degränder penslade med uppvispat ägg.
  3. Grädda pajen i 200 grader i 20-25 minuter eller tills den stelnat och fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • LillJohansson 30 september 2009

    god!!

  • yossi84 23 november 2009

    låter inte så tokigt.. festlig måndag blir det =)

  • daolja 4 september 2011

    Ungarna åt = Mycket gott!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.