Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig köttgryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En färgstark och kryddig gryta som värmer skönt efter en dag i snön med barnen.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i tunna strimlor. Skär även grönsakerna i strimlor. Bryn köttet i omgångar och flytta över till en gryta. Smula över buljongtärningarna. Tillsätt vatten, morötter, vitlök, tomatpuré och kryddor. Låt detta sjuda i ca 20 min. Rör ut mjölet i vispgrädden och häll ned i grytan. Tillsätt paprika, purjolök och haricots verts och låt grytan sjuda ytterligare 5-10 min. Smaka av. Serveras med kokt potatis eller ris

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ingerblixt 29 december 2011

    Helt ok.

  • dolores 30 september 2013

    Passar lika bra efter bion eller när som helst !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.