Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig korv med dillstuvad potatis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Snabblagad och god vardagsmat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg potatis och skivad salladslök i en kastrull. Häll på mjölk, kycklingfond och matlagningsgrädde. Låt koka upp och sedan sjuda under omrörning tills potatisen är mjuk. Smaka av med salt och peppar. Rör ner dillen en stund före servering så potatisen hinner dra åt sej dillsmaken.
  2. Dela korvarna på längden och stek dem i en stekpanna med matfett på båda sidor, ca 3 minuter. Servera med en blandad grönsallad och tomater till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JennyV 28 april 2010

    Detta var en god rätt! Gott med en stark korv till dillstuvad potatis! Jag skulle vilja ha lite mer smak av både salladslöken och dillen i potatisen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.