Starkt, syrligt, kryddigt och sött! En väldigt god rätt med en mix av kina, indien och japan.
Instruktioner
- Hetta upp oljan, lägg i kycklingen och fräs under omrörning tills den är lätt brynt.
- Tillsätt sherry, soja, salt och peppar. Fräs i ½ minut och häll blandningen i en kastrull eller skål.
- Hetta upp lite mer olja, lägg i lök, salladslök och vitlök och fräs ½ minut. Tillsätt currypasta och currypulver, fräs ½ minut.
- Häll i vattnet och lägg tillbaka kycklingen och tillsätt morötterna.
Koka upp och sjud tills kycklingen är klar, 10-15 minuter.
Blanda kokosjuice med mjöl och socker. Rör ner i grytan och koka tills det tjocknar.
- Servera till ris eller nudlar med en god sweet chilisås till!
Publicerat den
25 februari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Är kokosjuice detsamma som kokosmjölk?
Hej! Mä men det går lika bra med det, jag har provat båda delar och blev lika gott!