Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig kycklingfilé med syrlig sås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort överflödigt fett från kycklingen. Lägg upp kycklingen på plan yta och krydda rikligt på båda sidorna. Börja med tillagningen av bulgur, efter förpackningsanvisningarna. Stek kycklingen på medelhög värme. Kontrollera med ett snitt när det är genomstekt. Häll créme fraiche i en gryta. Tillsätt sedan buljong, fond och krydda efter smak. Flytta över filéerna i grytan och låt småputtra en liten stund.
  2. Servera med bulgur och lätt kokta morötter i smala stänger.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.