Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig kycklingwok

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härlig wok med mycket smak som inte tar lång tid att göra. Den som vill serverar eventuellt med ris till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i bitar och salta och peppra den. Stek kycklingen i olja. Skölj bönorna i kallt vatten. Skär moroten och rättikan tunt. Skiva lök och chilifrukt.
  2. Hetta upp olja i en wokpanna och fräs grönsakerna, lök och chili lite lätt utan att bryna. Häll på vin, buljong, kokosmjölk och grädde. Tillsätt gurkmeja och currypasta. Koka upp och låt puttra ca 10 minuter. Smaka av.
  3. Lägg i kyckling och låt allt bli varmt. Toppa med koriander och limeskivor. Servera ev med kokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ashiyubi 13 april 2011

    Jätte gott! Skippade kycklingen eftersom det fanns tillräckligt med protein i bönorna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.