Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig lammgryta med torkad frukt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Den nyttiga Medelhavsmaten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela köttet i mindre delar. Det går också bra med benfritt grytkött av lamm.
  2. Hacka lök och vitlök fint.
  3. Bryn köttet väl i en stor gryta med lite matolja. Tillsätt finhackad lök och vitlök och fräs ytterliga några minuter. Tillsätt alla kryddor och häll i vatten, tomatpuré, buljongtärning och passerade tomater.
  4. Låt grytan koka ca 1 timme. Då 15 minuter återstår av koktiden tillsätts den torkade frukten. Servera lammgrytan med kokt ris och lite sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lece 20 februari 2009

    Det ska jag absolut prova på, roligt med nya recept på lamm som vi äter mycket i min familj

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.