Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig mjuk pepparkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Smakrik och god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en avlång bakform. Rör ägg och socker pösigt och vitt.
  2. Blanda de torra ingredienserna i en separat skål. Tillsätt dessa till ägg-socker blandningen. Rör i mjölk och det smälta, avsvalnade smöret. Tillsätt slutligen bakpulver.
  3. Grädda i 175 grader i 55 minuter. (Sätt gärna på ungsfolie efter halva tiden som skydd mot att bränna kakan).
  4. Smakligt fika!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JennyV 16 november 2008

    Jag älskar mjuk pepparkaka och detta recept var kanon gott! Nästa gång ska jag även bröa formen, för det fastnade när jag skulle ta ur kakan ur formen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.