Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig oxfìlé med dillyoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktig festrätt. Oxfilé på yoghurtröra med vitlök och dill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i stora bitar. Kärna ur paprikan. Skär paprika och tomat i små tärningar. Bryn köttet i smör- och rapsolja i en stekpanna. Rör i paprika och tomat. Rör i tomatpuré, salt, peppar och fond. Låt allt fräsa 1 min under omrörning.
  2. Rör ihop yoghurt, vitlök, salt och dill. Bred ut det på ett uppläggningsfat. Lägg kött och grönsaker ovanpå i en sträng på mitten. Servera med ris, bulgur eller couscous.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.