Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig päronsoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Skinkan kan bytas ut mot kyckling eller kalkon

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn lök- och päronbitar i smör tills löken är genom-skinlig. Tag ifrån värmen och låt svalna.
  2. Kör till blandningen puré i en mixer.
  3. Värm buljongen och lägg i strimlat kött. Häll i päron-lök-purén under omröring. Rör ner mjölken. Tillsätt kryddorna.
  4. Rör om och låt sjuda cirka 15 minuter. Smaka eventuellt av med päronkonjak eller sherry.
  5. Fördela soppan i fyra tallrikar och strö över rivet apelsinskal.
  6. Servera med ett gott grovt bröd

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kanelbullemamma 11 januari 2010

    Så trevligt att du gillar päronsoppan. Här kommer ett foto till den!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.