Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig quornfärs

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Supergod och kryddig färs som passar perfekt när man vill bjuda på orientalisk middag. Servera med tillbehör som hummus, baba ganough, oliver, pitabröd och grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs olivolja, spiskummin, koriander, kanel, chilipeppar och vitlök i en stekpanna.
  2. Tillsätt Quornfärs och låt steka på medelvärme tills färsen fått fin färg.
  3. Häll över buljongen och låt det koka ihop ett par minuter.
  4. Blanda i sharonfrukter och valnötter, och smaka av med salt och peppar.
  5. Strö över färsk koriander, chili och granatäppelklyftor vid servering och avnjut gärna rätten tillsammans med pitabröd, hummus, baba ganough, oliver och andra goda tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.