Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig räkpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En kryddig räkpasta som du gör på ett kick!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka spaghettin al dente i lättsaltat vatten. Skala räkorna och hacka vitlöken och tomaterna. Hetta upp oljan i en stor stekpanna och fräs räkorna och vitlöken lite lätt. Blanda ner pastan, spenaten och tomathacket.
  2. Smaksätt med chilin, hummerfonden, citronskalet, salt och peppar. Servera pastan rykande varm, garnera med basilikablad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.