Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig saffranskyckling

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ett recept som passar i vintermörkret.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser i en plastpåse till en marinad. Lägg ner kycklingen och låt stå i 1-2h. Sätt ugnen på 225 grader. Hacka paprikorna, placera dem och kycklingen på en plåt i ugnen i 25-35 min.
  2. Alt nr 2.
  3. Koka upp ris enligt anvisningarna på paket men lägg till 1 paket saffran och 1 grönsaksbuljongtärning, Stek kycklingen tillsammans med alla kryddor och paprika men ta bort saffran (används istället till riset).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.