Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig senapsbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Biff à la minute! Om du inte skulle få tag i vattenkrasse finns det just nu mängder av andra, fräscha gröna blad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken. Fräs den mjuk i oljan. Lägg i biffarna och stek cirka 3 minuter per sida. Rör om löken så att den inte bränner fast.
  2. Salta och peppra. Lyft upp köttet och låt det vila 2 minuter. Blanda senap, crème fraiche och citronjuice med löken i stekpannan, tillsätt lite vatten om såsen är för tjock. Låt såsen bli precis varm.
  3. Skiva biffen. Servera med sås, vattenkrasse och/eller sallad samt färskpotatis för den hungrige.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.