Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig steak Diana

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Festligt och gott

Ingredienser

Instruktioner

1. Fräs lök och vitlök guldgul och mjuk ilite smör. 2. Platta ut köttskivorna lite med handen. Bryn smör och stek köttet hastigt på båda sidor. Mal peppar över och salta.Tillsätt lökhacket och smaksätt med worcestershiresås och tabasco. Hetta upp. Slå konjaken över, tänd på och låt brinna ut. Obs! Ha ett stort lock till hands för att dämpa lågorna om de blir för höga. 4. Tillsätt gräddfil och crèmefraiche när konjaken brunnit ut och blanda i chilisåsen. Låt det hela puttra på svag värme ca 5 min. Vänd köttskivorna någon gång under tiden. Smaka av såsen krydda ytterligare om det behövs. Servera med paprikapudrat ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.