Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig tacopaj

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Ännu en tacopaj att tillaga och proväta... :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till pajdegen i en matberedare och kör tills det precis börjar formas till en deg. Fodra en pajform, gärna med löstagbara, höga kanter.
  2. Ställ formen kallt i 30 minuter.
  3. Skölj bönorna och låt rinna av. Fräs köttfärs, lök och vitlök. Tillsätt bönor och tacokryddor. Låt koka ihop och smaka av med salt och peppar.
  4. Rör ner grädde och ägg i köttfärssmeten och fyll pajskalet.
  5. Grädda i 200° ca 30 minuter eller tills fyllningen stelnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.