Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig tigerkaka

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Tigerkaka med "pepparkakssmak"

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop margarin och socker vitt och poröst. Tillsätt äggen, ett i taget. Blanda ihop mjöl och kryddor. Rör i lite i taget tillsammans med mjölken.
  2. Fördela degen lika i två skålar, blanda kakao i den ena och rör om. Häll i hälften av den ljusa degen i en smord och bröad form, häll i den mörka degen och sedan resten av den ljusa degen. Vända runt med degskrapa, för att bilda mönster.
  3. Grädda mitt i ugn, 1 timma vid 175 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.