Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig tonfiskpasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Vardagsrätt som inte tar lång stund att svänga ihop men som blir godast om den får puttra ett tag.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken och pressa vitlöken. Fräs i olivolja, lite cayennepeppar och curry efter smak. Öppna tonfisken, häll av oljan. När löken svettats lite, tillsätt tonfisken och ev lite mer curry. Tillsätt krossade eller hela burktomater. Skölj ur burkarna/tetrorna med vatten och häll i. Tillsätt buljongpulvret och örtkryddorna. Låt puttra på svag värme i ca 45 min tills såsen kokat ihop ordentligt. Smaka av med salt och peppar. Servera med pasta och gärna en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Anna125 20 juli 2011

    För att få receptet godkänt har jag preciserat mängden tomatkross. Lycka till och hoppas ni gillar receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.