Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig torsk med bönsalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här får torsken en lite asiatisk kryddning och sällskap av fräsch bönsalsa som gör det till en matig rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med salsan. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Blanda dem med övriga ingredienser.
  2. Dela fisken i portionsbitar, krydda och salta den. Stek den i fettet på båda sidor.
  3. Servera fisk och salsa med potatis, strö ev över lite koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.