Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig ugnsfisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Får du inte tag på medelhavsrelish kan den ersättas med vanlig ajvar relish.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. smält smöret i en ugnsäker form i ugnen. Skär fisken i fyra bitar. Vänd bitarna i smöret, salta och peppra.
  2. Täck fiskbitarna med medelhavsrelish. Strö över hackade oliver.
  3. Tillaga mitt i ugnen ca 15 minuter tills fisken är vit och fast.
  4. Servera med nykokt potatis och bönor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.