Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig västeråsgurka

(2 kommentarer)  
Skriv ut

En gurka med lite sting (helt underbar)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär gurkorna i skivor i en matberedare. Lägg dem i en bunke med lock.
  2. Finhacka löken, skiva vitlök och chilipeppar tunt. Koka upp lagen med allt utom senapsfröna. Häll över lagen över gurkorna och tillsätt senapsfröna sist. Lägg på locket och låt svalna.
  3. Hälles på rena glasburkar. Låt stå svalt. Godast efter något dygn. Lycka till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • recepttorka 7 september 2010

    4 grader ättika? Tacksam för svar/Mia.

  • alyssa 7 september 2010

    4 grader ättika är nästan hela flaskan.flaskan har gradering på kanten (hela innehåller 5 )

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.