Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddiga burgare med coleslaw

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Het hamburgare som svalkas med en coleslaw.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med coleslawsalladen, några timmar innan den ska användas.
  2. Finstrimla kålen och lägg den i en bunke. Häll på kokande vatten och låt stå 15 minuter. Häll av vattnet och häll på iskallt vatten. Låt stå ytterligare 15 minuter. Låt vattnet rinna av.
  3. Riv morötterna och blanda med kålen. Rör samman dressingen och häll den över kålen och morötterna, rör om. Låt stå kallt ett par timmar innan salladen serveras.
  4. Blanda färsen med ägg och kryddor. Forma fyra stora biffar. Pensla med lite olja och grilla dem 4 minuter på varje sida. Lägg på ostskivorna när de börjar bli färdiga.
  5. Värm bröden på grillen och fyll sedan med coleslaw. Lägg på biffarna och toppa med grillade tomatskivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.