Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddiga hamburgare med grönsaker, potatis och matyoghurt

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

För alla? Mjölkproteinfri: välj mjölkfritt margarin. Laktosfri: välj laktosfritt matfett. Glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250ºC.
  2. Blanda nötfärsen med salt, peppar, dijonsenap och rosmarin. Forma 4 biffar. Stek dem i matfettet i en het stekpanna, 3-4 minuter på varje sida.
  3. Skala rödlök och gurka. Finhacka löken. Skölj tomaterna. Kärna ur gurkan och skär den och tomaterna i tärningar. Dela avokadon och ta ur kärnan. Gröp ur och tärna avokadon. Rosta brödet. Lägg biffarna på brödet.
  4. Servera hamburgaren med grönsakerna, klyftpotatis och matyoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.