Det här är jättegoda bullar som passar extra bra när man vill att det ska gå fort och får oväntat besök! Hastbullarna är godast samma dag.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Blanda vetemjöl, bakpulver, nymald kardemumma, socker och smör i en bunke. Finfördela fettet med en vanlig gaffel. Tillsätt ägg och mjölk och arbeta raskt ihop till en smet.
- Dela äpplet- skalet kan vara kvar- i mycket små klyftor. Blanda äppelklyftorna med socker och kanel i en djup tallrik.
- Fördela smeten i 12 smorda muffinsformar av aluminium, eller muffinsformar av papper stående i en muffinsform. Tryck ner 2-3 äppelklyftor i varje. Pensla med uppvispat ägg och strö på pärlsocker.
- Grädda bullarna på en plåt mitt i ugnen i ca 15 minuter. Låt bullarna svalna i sina formar. Sikta över rikligt med florsocker.
Publicerat den
17 juli 2014
Liknande recept
Skriv kommentar