Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddiga kalkonwraps med fetaostcréme

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Matiga wraps som är perfekt nu på sommaren när man ibland inte har tid att stå med långkok. Låt alla göra sin egen wraps.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med fetaostcrémen. Mosa osten med en gaffel i en skål. Blanda i yoghurt och honung. Krydda med 1 krm salt och 1 krm peppar. Ställ kallt.
  2. Skär kalkonköttet i strimlor. skala och skär rödlöken i tunna klyftor. Strimla salladen och skär tomaterna i bitar. Skölj kikärter och linser, låt dem rinna av.
  3. Stek lök, kalkon, spiskummin och kajennpeppar i oljan ca 5 minuter i en stor stekpanna. Tillsätt kikärter och linser. Låt allt bli varmt. Krydda med ½ tsk salt och 1 krm peppar.
  4. Värm tortillabröden enligt anvisning på förpackningen.
  5. Lägg sallad, tomater och kalkonröra i separata skålar eller på ett stort fat. Låt alla göra sin egen wrap och toppa med fetaostcrémen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.