Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddiga kebabspett med bönor och couscous

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Goda smaker som de flesta gillar! Välj gärna två olika kryddningar, en mildare och en starkare

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Blanda färsen med ägg, vitlök och kryddor. Tillsätt 2 msk mini fraiche och arbeta färsen smidig. Forma färsen till avlånga korvar.
  3. Bryn dem runt om och stek sedan färdigt i ugn, ca 10 minuter.
  4. Koka couscous enligt anvisning på paketet. Skölj bönorna och blanda ner.
  5. Trä gärna träspett genom "korvarna".
  6. Servera med crème fraiche, couscousröra och
  7. Tips! Sockerärtor och chili smakar väldigt bra att servera till denna rätt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.