Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddiga köttbullar

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Jättegoda på buffébordet! Jag brukar göra dom ganska stora och steka i ugnen. Passar också att äta med t ex klyftpotatis och sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ströbröd och limesaft och låt svälla. Fräs lök, vitlök och garam masala i oljan. Blanda ströbrödet och lökfräset med resten av ingredienserna. Forma till runda bullar.
  2. Stek i stekpanna eller ugn 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.