Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddiga köttfärsbiffar med spännande morotstzatziki

 
Skriv ut

Enkelt, snabbt och lätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala alla rotfrukter. Riv en morot och blanda med kesella, pressad vitlök, lite salt och peppar. Pudra över lite kanel och koriander. Blanda och ställ svalt.
  2. Skär grönsakerna i bitar och rosta i ugnen tills dom är färdiga.
  3. Blanda kryddblandningen enligt anvisningar på påsen. Blanda i lite riven ost. Forma små biffar med en liten bit feta i varje biff (eller gör som små korvar) Stek på medelhög värme i ca 2-3 min på varje sida.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.