Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddiga krabbkakor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

90 kalorier per portion Servera de läckra krabbkakorna med en fräsch grönsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen i bitar. Koka dem i lättsaltat vatten ca 10 minuter. Häll av kokvattnet och låt dem svalna.
  2. Skiva salladslökarna, kärna ur och finhacka paprikan.
  3. Mosa potatisen och blanda alla ingredienser utom oljan i en skål. Forma blandningen till 8 platta bullar. Lägg dem på en skärbräda och låt dem vila ca 20 minuter.
  4. Stek krabbkakorna i oljan i en stekpenna på medelstark värme 3-4 minuter per sida.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.