Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddiga kycklingben med majs- och sötpotatisotto

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Se till att bevaka sötpotatisen noga - annars kokar den sönder. Det är värt besväret!

Ingredienser

Instruktioner

Gnid in kycklingen med kryddpeppar och salt och stek i ugn vid 200º 25 - 30 minuter. Fräs sötpotatisen i smör och häll på buljongen. Koka tills den blir mjuk, ca 10 minuter. Häll av lite av buljongen - det blir lätt rinnigt annars. Tillsätt majs, parmesanost, salladslök och rör till en krämig konsistens. Smaka av med citronjuice, sambal oelek, salt och vitpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.