Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 7 portioner
Skriv ut

Kycklingresterna kan mycket enkelt bli till en festlig middag dagen därpå. Kycklingbiffarna ska enbart brynas lätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingen fint. Rör ihop det hela ägget med äggvitan. Skala och hacka löken fint. Ansa sellerin och hacka den fint.
  2. Blanda samman kyckling, ägg, lök, selleri, ströbröd, chilisås, sambal badjak, letscho, salt och peppar. Blanda väl.
  3. Forma kycklingblandningen till 7 små biffar. Lägg dem på ett smörpapper och kyl i 30 minuter.
  4. Hetta upp oljan i en teflonstekpanna. Sätt ner värmen till medelvärme och bryn kycklingbiffarna tills de är gyllenbruna ca 10 minuter. Vänd en gång. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.