Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddiga kycklingtortillas

 
Skriv ut

Gott att ha guacomale till!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i tunna strimlor. Skala och pressa vitlöksklyftan. Skala och skiva löken. Kärna ur tomaterna och hacka dem grovt. Halvera, kärna ur och skiva paprikan.
  2. Hetta upp oljan i en stor wok eller panna. Bryn kycklingen på hög värme 2-3 minuter under omrörning tills den fått färg runt om. Tillsätt lök och vitlök och fräs 2 minuter under omrörning. Blanda ner chilipeppar, spiskummin, tomater och paprika. Fräs 2-3 minuter till tills kycklingen är genomstekt.
  3. Sätt ugnen på 250 grader på grill. Värm tortillabröden 6 sekunder på varje sida. Lägg upp dem på arbetsbordet, fördela kycklingblandningen ovanpå och rulla ihop dem. Lägg dem kycklingfyllda tortillabröden på en plåt, strö över osten och gratinera i ugnen 2 minuter. Servera direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.