Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddiga kycklingvingar med mangodipp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kycklingvingar är goda både varma och kalla. Servera som plockmat med mangodipp, eller som middag med klyftpotatis och mangodipp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med mangodippen och ställ den sen kallt. Skala, kärna ur och finhacka mangon. Blanda med kesella, sambal oelek, limesaft och salt.
  2. Kycklingvingar: Blanda smör- och rapsolja, vitlök, kryddor, nötter och salt. Blanda kyckling och marinad. Låt marinera minst 6 timmar. Sätt ugnen på 225 grader.
  3. Lägg kycklingen på mitten på en plåt med bakplåtspapper. Stek i mitten av ugnen cirka 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.