Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddiga revbensspjäll

(3 kommentarer)  
  • Tid: 1 timme 45 minuter
Skriv ut

Till 8 personer, på buffé eller 4 som ensamrätt. Gott med pressad potatis till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela revbensspjällen i bitar.
  2. Koka upp glögg, soja, vatten och skalad och skivad ingefära,samt vitlök. Lägg ner köttet. Koka upp och skumma. Koka 1 1/4-1 1/2 timme under lock tills spjällen känns möra och köttet börjar lossna från benen. Sila av skyn och låt den kallna. Ta bort fettet och häll tillbaks den på spjällen Värm inför serveringen. Smaka av med svartpeppar och salt. De kan gärna göras dagen före.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • begeanka 9 oktober 2008

    Kanongott!

  • Shoutoutloud 4 november 2010

    åt detta eller ngt liknande hos min mor. det var supergott. var väldigt skeptisk till glöggen men det var faktiskt jättegott

  • bvm 9 november 2010

    Fantastiskt gott Har hamstrat glögg så att jag kan laga rätten alla tider på året, även då inte glögg finns i affären BVM

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.