Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddiga tonfiskkakor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här har vi en snabblagad lunch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjölet med rikligt med salt och peppar på ett stort fat. Mosa tonfisken med currypasta, salladslök och vispat ägg i en stor skål.
  2. Forma 4 fiskkakor och pudra dem med kryddmjölet
  3. Hetta upp oljan i en stekpanna. Lägg i fiskkakorna och stek dem i 3-4 minuter eller tills de är frasiga och guldbruna.
  4. Servera dem på en bädd av ruccola

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.