Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddigt ris med scampi och gräddfil

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ser gott ut, måste pröva

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär paprikorna i tärningar. Fräs löken, paprikorna, riset, saffranen, curryn och muskoten i lite smör och olja. Blanda ner spenaten och häll på buljongen och hälften av vattnet. Låt vätskan koka in under lock.
  2. Tillsätt därefter resten av vattnet och låt även det koka in. Smaksätt med lite honung och lite chilipulver om så önskas.
  3. Fräs scampin snabbt tillsammans med chilin och schalottenlöken i en het stekpanna. Smaksätt med salta och peppar och tillsätt koriandern. Blanda ner scampin i riset och servera med naturell gräddfil.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.