Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddkaka med lingon

(1 kommentar)  
Skriv ut

Den här kakan innehåller inte ägg, mitt barnbarn tycker mycket om den. Hon är överkänslig mot ägg. Kan serveras med vispad grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret.
  2. Bland alla kryddorna, som ska vara malda plus dom övriga ingredienserna till en jämn smet.
  3. Rör ner det avsvalnade smöret.
  4. Bred ut smeten på bakppaper i en stor långpanna, ca 35-40 cm.
  5. Grädda mitt i ugnen ca 35 minuter 175 grader.
  6. Bred lingonsylt på kakan när den tagits ur ugnen.
  7. Låt svalna.
  8. Skär i rutor

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • katarina2235 10 november 2008

    Visst är den god! Brukar ha i lite blåbär med.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.