Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddkaka med solroskärnor

 
Skriv ut

Mjölkfri och perfekt för diabetiker. Även mycket bra för oss andra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 175°
  2. Använd en form på 18 cm och rymmer 1 liter.
  3. Smörj och bröa formen och fördela solroskärnorna på botten.
  4. Vispa upp äggen och tillsätt socker och hett vatten under fortsatt vispning i 2–3 minuter. Rör i fettet.
  5. Blanda mjöl, bakpulver och kryddor, och tillsätt tillsammans med mjölken.
  6. Skrapa ned smeten i formen och grädda kakan i ca 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.