Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddkakor

 
  • Serverar: 75 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Underbart goda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält fettet och låt det svalna. Hacka mandeln grovt. Blanda ägget med kryddorna, sockret, matfettet och mjölet med hjorthornssaltet.
  2. Forma till små bollar och lägg dem på bakpappersklädd plåt.
  3. Tryck med hjälp av gaffel ett kryss på bollarna. Grädda mitt i ugnen i 200º ca 10 minuter eller tills de fått vacker färg. Låt kallna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.