Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddkyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Denna rätt sköter sig själv i ugnen. Och är jättegod. Var skeptisk första gången jag gjorde den. Endast ketchup och curry, tänkte jag. Men jag lovar att det är riktigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa kycklingen och skär i bitar ca 1x1 cm.
  2. Blanda ihop ingredienserna och vänd ner kycklingbitarna. Lägg allt i en gratängform och ställ in i ugnen på 250 º i 40 minuter. Sänk värmen till 175 º och slå på grädden. Fortsätt grädda i 20 min.
  3. Servera med med ris och en god grönsallad.
  4. Vintips: Ruffino Chianti (nr 2310) Pris: 69:- Druva: Sangiovese Betyg : 4 av 5
  5. Ett ganska lätt rödvin från Italien. Bärig smak och mycket prisvärt. Fungerar även utmärkt som sällskapsvin.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Elis 12 juli 2008

    Har gjort detta flera gånger och alla har gillat det. Kanon på kalas om man har många gäster. Gör det det är supergott.Mums!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.