Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddpepparströmming

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Mycket god strömming. Går bra att lägga på bröd och äta. Omtyckt av alla

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rulla ihop filéerna med skinnsidan utåt. Lägg rulladerna trångt i en kastrull.
  2. Koka upp lag 1 och slå den över strömmingen och låt den sjuda 5-7 minuter. Slå av lagen .
  3. Hacka löken och krossa pepparn och bred allt över strömmingen.
  4. Blanda sedan lag 2 och rör tills sockret har smält. Slå den sedan över strömmingen och låt det stå kallt 2-3 dar.

Kommentarer (3)

  • kekke46 12 augusti 2010

    Det här blev mycke gott. Kommer att göra den flera gånger. Grannen ville ha receptet på en gång. Blir en stark femma av mig. Tack för receptet

  • gds877 26 augusti 2010

    En fullpott, den kommer jag att göra fler gånger.

  • kekke46 19 december 2011

    Hej! Ska göra din goda kryddpepparströmming till jul. Den har blivit populär här den är så god. God Jul!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.