Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddpurjosmörkräm till mycket

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Ett härligt kryddsmör med massor av användningsområden på 10 minuter. Uppfanns för att användas till bakpotatis. Upptäckte att det även är ett härligt kryddsmör till all fisk eller kött. Grillat som stekt. Jag använder det även att bre på brödet när jag gör varma mackor.

Ingredienser

Instruktioner

Skär purjolöken i mindre bitar och kör i mixer så den blir mycket finhackad. Lägg i smör i bitar, grillkrydda, citronsaft och vispgrädde. Den mindre mängden grädde för smör och den större för bakpotatiskräm. Kör mixern till ni har en slät smörkräm. Smaka av med örtsalt och nymald svartpeppar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.